Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελίες σαμαρικών κόλαφος για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζάκια», «κουμπάροι» και ψευτοδημοσκοπήσεις

Καταγγελίες σαμαρικών κόλαφος για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζάκια», «κουμπάροι» και ψευτοδημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε φιάσκο ολκής εξελίσσεται η δημοσκόπηση των Νέων που δίνει προβάδισμα 13 μονάδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, φέρνοντάς τον στα όρια της αυτοδυναμίας, την ώρα που όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα συμφωνούν στις τελευταίες σφυγμομετρήσεις συμφωνούν πως η ψαλίδα διαρκώς κλείνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το Μέγαρο Μαξίμου και τον Ευάγγελο Αντώναρο, η νέα αμφισβήτηση προέρχεται από το “σαμαρικό” στρατόπεδο και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα antinews.gr, η οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ για “ψευτοδημοσκοπήσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα στην ελληνική κοινωνία”.

“Ως προς τα ποσοστά πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και να τελειώνουμε την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και με το χάιδεμα των αυτιών των πολιτικών που πληρώνουν τα γκάλοπ” αναφέρει χαρακτηριστικά με απαξιωτικό τρόπο για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα, επισημαίνοντας πως “στη ΝΔ υπάρχουν κάποια καραγκιοζάκια που πάνε στον πρόεδρο και του λένε: «Προεδράρα μου πολυχρονεμένη. Είσαι θεός, είσαι μάγκας, τους έχεις πάρει τα σώβρακα. Πάμε για αυτοδυναμία, συνέχισε έτσι».

Από το δημοσίευμα του σαμαρικού ιστοτόπου δε λείπει και η σφοδρή επίθεση για τη σχέση Μητσοτάκη – Μαρινάκη, αφού σημειώνεται πως η αυτοδυναμία “δεν θα έρθει ούτε ψαρεύοντας στα θολά νερά του μπλε ποταμιού, ούτε με τις εφησυχαστικές δημοσκοπήσεις του συγκροτήματος του «κουμπάρου», οι οποίες ενδεχομένως δίνονται ως αντάλλαγμα για την εκκωφαντική σιωπή του Μητσοτάκη όσον αφορά τη δίωξή του για την υπόθεση του Noor One”

Γράφει μεταξύ άλλων το antinews.gr:

H δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα και δείχνει ότι η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως αξίζει σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ως προς τα ποσοστά πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και να τελειώνουμε την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και με το χάιδεμα των αυτιών των πολιτικών που πληρώνουν τα γκάλοπ.

Δε μπορεί πριν δύο ημέρες άλλη δημοσκόπηση, αριστερών αποχρώσεων να λέει ότι η διαφορά μειώθηκε κάτω από τις πέντε μονάδες. Ούτε και άλλη να λέει πριν από πέντε ημέρες ότι είναι στις 9 μονάδες. Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε τι πουλάμε στον κόσμο. Σανό; Αλήθεια; Σοβαρότητα;

Ο ίδιος κόσμος απαντά στις ερωτήσεις των γκαλοπατζήδων, εκτός κι αν ξέρουν τι ψηφίζει ο καθένας και παίρνουν εκεί τηλέφωνο, οπότε μιλάμε για καραμπινάτη απάτη.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ ασχοληθήκαμε με τα ποσοστά και το κάνουμε διότι στη ΝΔ υπάρχουν κάποια καραγκιοζάκια που πάνε στον πρόεδρο και του λένε: «Προεδράρα μου πολυχρονεμένη. Είσαι θεός, είσαι μάγκας, τους έχεις πάρει τα σώβρακα. Πάμε για αυτοδυναμία, συνέχισε έτσι».

Προκειμένου να γίνουν αρεστοί κι όχι χρήσιμοι κραδαίνουν τις δημοσκοπήσεις στα μούτρα του Κυριάκου κι αυτός εμφανίζεται ήσυχος ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Θέλει και κόπο και τρόπο για να φτάσει η ΝΔ στο στόχο της, ας μην πανηγυρίζουν κάποιοι πριν την ώρα γιατί θυμίζουν εκείνη τη ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές του 2000 για μία ώρα και μετά… κηδεία.

Και καταλήγει το άρθρο:

Η αυτοδυναμία που ονειρεύονται θα έρθει μόνο αν τολμήσουν να χαράξουν μια ξεκάθαρη πατριωτική γραμμή. Δεν θα έρθει ούτε ψαρεύοντας στα θολά νερά του μπλε ποταμιού, ούτε με τις εφησυχαστικές δημοσκοπήσεις του συγκροτήματος του «κουμπάρου», οι οποίες ενδεχομένως δίνονται ως αντάλλαγμα για την εκκωφαντική σιωπή του Μητσοτάκη όσον αφορά τη δίωξή του για την υπόθεση του Noor One, που κάποτε είχε κάνει σημαία του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...