ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σχόλιο στελέχους της ΝΔ και στενού προσωπικού φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 51η επέτειο από το πραξικόπημα της Χούντας των συνταγματαρχών.
Ο Βασίλης Φωτάκης είναι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Φωτάκης συγκρίνει τη Χούντα της 21ης Απριλίου με τη σημερινή εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση!
“21η Απριλίου 2018! Αλήθεια πόσες διαφορές να υπάρχουν άραγε υπο το σύγχρονο καθεστώς; Η Αυγή τότε κυκλοφόρησε με τίτλο «Γιατί δεν θα γίνει Δικτατορία». Έχουν στο αίμα τους τον υπερσουρεαλισμό.
#χούντα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φωτάκης.
Είναι απορίας άξιο εάν η ΝΔ και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης θα αποδοκιμάσει την επίμαχη δήλωση από τον αναπληρωτή Γραμματέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.
























































