Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;” αναρωτιέται ο Άδωνις για τους τροϊκανούς!

“Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;” αναρωτιέται ο Άδωνις για τους τροϊκανούς!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πιο μνημονιακός βουλευτής είναι γνωστό, το έχει δηλώσει ο ίδιος. Δε σταματά να εκπλήσσει όμως η διάθεσή του να το τονίζει και να το επιβεβαιώνει ξανά και ξανά, σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας παρευρέθη στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την παρουσία και τη δράση της τρόικας στην Ελλάδα:

“Είναι σκληρή η διαπίστωση ότι δεν μπορέσαμε να γίνουμε μόνοι μας κανονικό κράτος αλλά χρειαστήκαμε βοήθεια… Γίνονται πράγματα αναγκαία, που όμως ξεβολεύουν κάποιους. Πρέπει να προβληματιστούμε. Διότι οι τροϊκανοί θα φύγουν. Και τότε εμείς τι θα κάνουμε; Τι θα απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;” είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στα μέτρα που έχει εφαρμόσει το υπουργείο Υγείας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και στον χώρο της Υγείας, που αποτελούν κόκκινο πανί για την Ένωση, είπε: “Σας φορτώσαμε με clawback, rebate και πολλά χαράτσια. Ενδεχομένως να μην τα πράξαμε όλα σωστά, κάνουμε συχνά την αυτοκριτική μας. Όμως το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς!” παρότρυνε τους φαρμακοβιομηχάνους ο κ.Γεωργιαδης, αρχής γενομένης από το θέμα της φαρμακευτικής δαπάνης και το πάρτι που γινόταν στο χώρο του φαρμάκου.

“Οι καιροί είναι δύσκολοι. Έχουν αλλάξει πολλά απ’ όσα γνωρίζαμε όλοι μας. Σας συμβουλεύω να αλλάξετε ρότα. Στραφείτε προς τις εξαγωγές φαρμάκων, η εγχώρια αγορά δεν μπορεί να σας συντηρήσει” πρόσθεσε ο υπουργός, προαναγγέλοντας μάλιστα με αφορμή και την αυριανή έκδοση του νέου δελτίου τιμών στα φάρμακα ότι “0ι τιμές συνεχώς θα πέφτουν. Όσο θα ανεβαίνει ο όγκος των πωλήσεων, τόσο θα μειώνονται οι τιμές των φαρμάκων”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδ. Γεωργιάδης: Ομολόγησε ανερυθρίαστα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Μέχρι 2.000 το υποχρεωτικό «φακελάκι» για τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία

Δεν παίζεται! Ο Άδωνις ποζάρει αγκαλιασμένος με τον Καρανίκα, επαινεί τον Τσίπρα και πανηγυρίζει

Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω έλλειψης προσωπικού – «Παίζουν» με τις ζωές των παιδιών μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...