ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οργισμένος φέρεται να είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με την συμπεριφορά του βουλευτή του Δημήτρη Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής και ο καβγάς του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Στενοί συνεργάτες που βρίσκονται στο περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΛ διαμηνύουν πως ο Δημήτρης Καμμένος έχει «συλληφθεί» πολλές φορές να κάνει λάθος κινήσεις σε λάθος στιγμές.
«Δεν είναι δυνατόν τη χρονική στιγμή που η κυβέρνηση κλείνει με επιτυχία το θέμα της αναβάθμισης των F-16, η προσοχή της κοινής γνώμης να στρέφεται αλλού λόγω των άστοχων δηλώσεων του βουλευτή ο οποίος προκαλεί αρνητική δημοσιότητα” επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
»Επιπλέον έδωσε την εικόνα πως οι δύο βουλευτές είναι δύο ξένοι και πως δεν ανήκουν στην ίδια κυβέρνηση».
























































