Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Η Ελλάδα δε θα γίνει Κολομβία – Γιατί ο Μητσοτάκης ταυτίζεται με Μαρινάκη;

Τζανακόπουλος: Η Ελλάδα δε θα γίνει Κολομβία – Γιατί ο Μητσοτάκης ταυτίζεται με Μαρινάκη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Ο κος Μαρινάκης πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή το νυχτερινό τηλεφώνημα του επιχειρηματία, υπογραμμίζοντας ότι “η Ελλάδα δε θα γίνει Κολομβία”.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι «τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του Βήματος όσο και των Παραπολιτικών δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής.Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του Κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

“Ο κύριος Μαρινάκης που διώκεται ποινικά από την ελληνική δικαιοσύνη για βαρύτατες ποινικές υποθέσεις – και για εμπορία ναρκωτικών. Ο κύριος Μαρινάκης που ενορχηστρώνει με επαναλαμβανόμενα χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα την επίθεση κατά της σημερινής κυβέρνησης σε αγαστή συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία και τον κο Μητσοτάκη. Ο κος Μαρινάκης που έχει μετατρέψει ένα ιστορικό συγκρότημα του ελληνικού τύπου σε σκουπιδότοπο πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε πως:

“Ο στόχος του βεβαίος είναι προφανής αλλά του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες”.

Παράλληλα, ο κ. Τζανακόπουλος απηύθυνε έκκληση προς τον κο Μητσοτάκη “ο οποίος επισήμως έχει ταυτίσει τον εαυτό του με τον κο Μαρινάκη πρώτον να μας εξηγήσει το λόγο αυτής της ταύτισης και
δεύτερον να σταματήσει να καλύπτει και να προστατεύει ενα διωκόμενο επιχειρηματία”.

“Παρεπιπτόντως” κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος “να σας θυμίσω ότι είναι η όγδοη μέρα που ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει στο καίριο ερώτημα: Ποιος και γιατί χρηματοδότησε μέσω οφσόρ την εταιρία της συζύγου του το 2017, καθώς ταυτόχρονα και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα με τη γνωστή αντικειμενική στάση του απέναντι στην κυβέρνηση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...