Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρκογιαννάκης: Διαπλοκή, συμφέροντα και εξαγορά ψήφων μέσα στη ΝΔ

Μαρκογιαννάκης: Διαπλοκή, συμφέροντα και εξαγορά ψήφων μέσα στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαπλοκή, ακόμα και εξαγορά ψήφων μέσα στο κόμμα της ΝΔ, ώστε κάποιοι να κερδίσουν στις εσωκομματικές διαδικασίες, καταγγέλλει με παρέμβασή του χθες βράδυ Τρίτης ο πρώην βουλευτής, υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης!

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές στα Χανιά, ο πρώην βουλευτής, με κείμενο που απέστειλε σε μέσα ενημέρωσης αναφέρει:

“Αναπτύσσονται μικρές τοπικές διαπλοκές. Υποψήφιοι αποδέχονται την προσφορά οικονομικά ισχυρών παραγόντων, οι οποίοι κυριολεκτικά «αγοράζουν» αδιακρίτως ταυτότητες για πληρωμή καρτών, χωρίς καμία γνώση ή συμμετοχή στην διαδικασία, των κατόχων τους…”

Αναλυτικά η αναφορά του, από το zarpanews:

«Πιστεύω ότι είναι λάθος η πληρωμή των 12 ευρώ για την απόκτηση της κάρτας μέλους του κόμματος για ένα χρόνο και κατ’ επέκταση, του δικαιώματος συμμετοχής στην ψηφοφορία. Κατ’ αρχάς η αποδοχή των αρχών και των ιδεών ενός κόμματος και η δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στα δρώμενα του, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής.

»Περαιτέρω είναι τραγικό να αγνοούνται και να παραγκωνίζονται καλοί μας φίλοι, πραγματικοί αγωνιστές, γιατί δεν διαθέτουν χρήματα. Και δυστυχώς αυτή την εποχή είναι παρά πολλοί. Το βιώνουμε άλλωστε σε μεγάλη έκταση καθημερινά, που τους βλέπουμε, να οργίζονται για τον αποκλεισμό τους.

»Το χειρότερο όμως και πλέον επιζήμιο είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος να ενισχυθεί η κακόβουλη επιχειρηματολογία των αντιπάλων μας, ότι η Ν.Δ. είναι το κόμμα των ευπόρων.

»Και κάτι ακόμα χειρότερο. Αναπτύσσονται μικρές τοπικές διαπλοκές. Υποψήφιοι αποδέχονται την προσφορά οικονομικά ισχυρών παραγόντων, οι οποίοι κυριολεκτικά «αγοράζουν» αδιακρίτως ταυτότητες για πληρωμή καρτών, χωρίς καμία γνώση ή συμμετοχή στην διαδικασία, των κατόχων τους.

»Έτσι εκτός από την καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μ’ αυτή την θλιβερή συναλλαγή, συμβαίνει ένας αγνός Νεοδημοκράτης που δεν θα έχει την δυνατότητα λόγω οικονομικής αδυναμίας να πληρώσει για να ψηφίσει, να βλέπει ένα πολέμιο της Ν.Δ. να συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Δικαιολογημένα δεν θα επαναστατήσει;

»Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό, σε μία συγκεκριμένη περιοχή του νομού μας, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Φθάνει να ρίξει κάνεις μια ματιά στον αριθμό των εγγεγραμμένων κατά Δήμο.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...