ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μανιάτης, Κίνημα Αλλαγής,


















































Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει στις επόμενες εκλογές «να καταστεί η κυρίαρχη δύναμη του προοδευτικού χώρου» και όχι να μετατραπεί σε «εθελοντής αιμοδότης» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», σημειώνει ότι «δεν νοούνται συμπεριφορές και πρωτοβουλίες που λειτουργούν ως “χρυσές χορηγίες” στον Αλέξη Τσίπρα», προσθέτοντας ότι «η στάση αυτή αντικειμενικά λειτουργεί υπονομευτικά για την πολιτική αυτονομία του Κινήματός μας και φυσικά την κορυφαία επιδίωξή μας, τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Μανιάτης χαρακτηρίζει πολιτικά και εθνικά ορθό το αίτημα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές, τονίζοντας ότι ανατράπηκε ο «πολιτικός σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος, όπως προσθέτει, επιχείρησε με τη συμμετοχή και άλλων «να στήσει παιχνίδια στην πλάτη μας».
Για την πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά σχετικά με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αναφέρει πως είναι μεν σημαντικό, εν τούτοις «επικράτησε το μείζον» που, όπως συμπληρώνει, είναι «να μην αφεθεί “εν λευκώ” ο Τσίπρας και η παρέα του να διαπραγματευτούν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 10 χρόνια».
























































