Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ανοιχτός στους πολλούς υπέρ των πολλών

Παππάς: Ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ανοιχτός στους πολλούς υπέρ των πολλών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ,

Την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι «ανοιχτός στους πολλούς, υπέρ των πολλών» και «να ανοίξει και να αγκαλιάσει την κοινωνική βάση που συνάντησε στην κάλπη», επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να προβεί σε εκείνες τις συμμαχίες, σε όλα τα επίπεδα, που θα εγγυηθούν μια μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει σε αναγκαίες τομές.

»Δυστυχώς, συχνά κάνουμε το λάθος να συζητάμε το θέμα των συμμαχιών, βάζοντας το κάρο μπροστά από το άλογο αντί να ακούμε την κοινωνία», τονίζει ο Ν.Παππάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ThessNews».

Παράλληλα, ο ίδιος, ξεκαθαρίζει ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2019, ενώ προσθέτει ότι «τα επιχειρήματα της ΝΔ για την ανάγκη εκλογών έχουν εξαντληθεί και η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εγκλωβισμένη σε ένα δραματικό υπαρξιακό πολιτικό αδιέξοδο».

Ο ίδιος τάσσεται υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές λέγοντας ότι η καθιέρωσή της «θα ενδυναμώσει τη διαφάνεια και τις συνθέσεις σε μια πραγματική προγραμματική βάση».

Για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αρμόδιος υπουργός αναφέρει ότι η σχετική διαδικασία μέσω του ΕΣΡ για τη χορήγηση 5 ή 6 αδειών και η καταβολή σημαντικού συνολικού τιμήματος «κατέρριψαν τις θέσεις όσων μιλούσαν για δυνατότητα δημοπράτησης απεριόριστου αριθμού αδειών και μη ανάγκης καταβολής τιμήματος εκ μέρους των σταθμών.

»Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί ζητούσαν απεριόριστες και «τζάμπα» άδειες».

Τέλος, για το πρόγραμμα κατασκευής των 11 μικροδορυφόρων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τονίζει πως «θα έχει τεκμαρτά οφέλη και για την επιστήμη αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών σε μια σειρά από τομείς, όπως είναι η ευφυής γεωργία και η ασφάλεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»

Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...