ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης,


















































Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το μόνο για το οποίο θα μπορούσε να ζητήσει καθοδήγηση ο πρωθυπουργός από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι τεχνογνωσία για το πώς να εκθέσει, εκτός από τον εαυτό του και το κόμμα του στη Βουλή», σημειώνει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Νωρίτερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιμένει στο αίτημα προκήρυξης εκλογών στο παρά πέντε της εξόδου από το Μνημόνιο.
Η ΝΔ τονίζει πως καταλαβαίνει «την ανάγκη του κ. Τζανακόπουλου να συμμαζέψει το χθεσινό φιάσκο του κ. Τσίπρα, αλλά είναι μάλλον πρωτοφανές μία κυβέρνηση να ζητά καθοδήγηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από το σημερινό της τέλμα που προκάλεσε η καταστροφική οικονομική πολιτική της».
























































