ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσβλητικά χαρακτήρισε, τα όσα απαράδεκτα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τον 17χρονο και τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο γιος του μεγάλου αγωνιστή της Αριστεράς.
Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Λαμπράκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι «Ε», ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρόσβαλε με τα όσα δήλωσε για τον πατέρα του ενώ τόνισε παράλληλα πως ο αρχηγός της ΝΔ είναι «αλλού», καθώς, όπως το αιτιολόγησε, οι νέοι ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την ιστορία και φυσικά για τη δολοφονία του πατέρα του.
«Θέλω να πω για αυτό που είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι ο 17χρονος δεν ασχολείται με το τι έγινε το ’63, με αυτή τη λογική δεν πρέπει να ασχολείται ούτε με τον Μπακογιάννη και ποιος τον σκότωσε, ούτε όταν παίρνει άδειες και βγαίνει έξω ο δολοφόνος.
»Δηλαδή τα έχουμε ισοπεδώσουμε όλα. Με ενόχλησε αυτή η δήλωση γιατί δεν ήταν σωστή. Μας ενδιαφέρει και το μέλλον, ο 17χρονος ενδιαφέρεται και πολύ μάλιστα» είπε χαρακτηριστικά.
























































