ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τίθεται θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία για το Σκοπιανό σημείωσε ο Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού.
Ο ίδιος δήλωσε σαφώς ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία και πως το ίδιο θεωρεί βέβαιο για το κόμμα του, ενώ ανέφερε ότι “δεν μπορεί να διανοηθεί διαφορετική στάση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη”.
Αν αυτό συμβεί, πάντως, αν δηλαδή η ΔΗΣΥ δεν στηρίξει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τόνισε ότι το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία στο πλαίσιο του ΚΙΝΑΛ.
























































