Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σύντομο ανέκδοτο η αριστεία Μητσοτάκη – Πεδίο μίζας της Ν.Δ. ο χώρος της Υγείας

ΣΥΡΙΖΑ: Σύντομο ανέκδοτο η αριστεία Μητσοτάκη – Πεδίο μίζας της Ν.Δ. ο χώρος της Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τεράστια ζημιά που έχει προκαλέσει στη δημόσια υγεία η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα στοιχεία σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τα στοιχεία σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ για λογαριασμό του τότε υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών, αναδεικνύουν την τεράστια ζημιά που έχει προκαλέσει στη δημόσια υγεία το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη» αναφέρει συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα επτά στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ που μεθόδευσαν τις συγκεκριμένες προσλήψεις βαρύνονται με σωρεία κατηγοριών που περιλαμβάνει ακόμα και κακουργήματα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, οι 22 αυτοί προσληφθέντες, οι οποίοι μισθοδοτούνταν με χρήματα του δημοσίου, δεν εργάστηκαν ποτέ για το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά διατέθηκαν στο υπουργικό γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη! Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος της μισθοδοσίας τους για την περίοδο 2013-14 ανήλθε μαζί με τις υπερωρίες στα 252.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ό, τι αφορά τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη αναρωτιόμαστε αν χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη υπόθεση ως σκευωρία, όπως έκανε και για την υπόθεση Novartis;

Ταυτόχρονα, η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ αναδεικνύει πως ο κρίσιμος τομέας της υγείας χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ ως πεδίο διαπλοκής, μίζας και εξυπηρέτησης ημετέρων. Η αριστεία του Κ. Μητσοτάκη κοντεύει να καταντήσει ως το πιο σύντομο ανέκδοτο» τονίζει το κυβερνών κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...