ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρήγας: «Λίγος» ο Μητσοτάκης – Λειτουργεί ως υποχείριο συμβολαίων διαπλοκής

Ρήγας: «Λίγος» ο Μητσοτάκης – Λειτουργεί ως υποχείριο συμβολαίων διαπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να λειτουργήσει υπό τη σκέπη του ακροδεξιάς αντίληψης πολιτικού που έριξε την κυβέρνηση του πατέρα του. Δυστυχώς, για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί την πιο «λίγη προσωπικότητα αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης και λειτουργεί αποκλειστικά ως υποχείριο ιδιοτελών συμφερόντων και συμβολαίων διαπλοκής» τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Είναι άλλο πράγμα ο πατριωτισμός, με την έννοια της υπεράσπισης εδαφών, πολιτισμού και κληρονομιάς και άλλο πράγμα ο εθνικός σωβινισμός και δυστυχώς πολλά στελέχη της ΝΔ κλίνουν προς τον δεύτερο» ανέφερε ο κ. Ρήγας.

Και πρόσθεσε: «Αποδεικνύεται, από το γεγονός πως στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσαν το «παρών» στις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στα Γιαννιτσά και στην Έδεσα.

Έφτασε στο σημείο η Νομαρχιακή Καβάλας της ΝΔ να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία καλύπτει τις προτροπές στελεχών της σε βίαιες ενέργειες, που θυμίζουν άλλες εποχές.

Το πολιτικό σύστημα οφείλει να απαντήσει και να πάρει θέση απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και να μην τροφοδοτεί με τη σιωπή και την ανοχή του εγκληματικές νοοτροπίες τύπου Χρυσής Αυγής».

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ή συμφωνία που να συνδέει την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία με τη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ και έκανε λόγο για σενάρια που έχουν στόχο να πλήξουν το έργο της κυβέρνησης.

Όσον αφορά τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, ο κ. Ρήγας επισήμανε: «Πετύχαμε μία συμφωνία που διασφαλίζει και σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και την erga omnes ισχύ της και την εξάλειψη του αλυτρωτισμού και τη συνταγματική αναθεώρηση. Όλες, δηλαδή, τις πάγιες διεκδικήσεις της χώρας μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

«Ιδρωμένες φανέλες» και «λερωμένα σώβρακα»

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Τριμερής Σύνοδος Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας: «Ανησυχία για τη Μ. Ανατολή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...