ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Δημόσιο Χρέος, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μάριο Ντράγκι,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη βελτίωση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους -μετά την απόφαση του Eurogroup- επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, με γραπτή του δήλωση.
«Χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων από την Ελλάδα, καθώς αυτή ανοίγει τον δρόμο για μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος του ESΜ» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Ντράγκι.
«Πιστεύουμε ότι η υιοθέτηση του πακέτου των μέτρων για το χρέος θα βελτιώσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μεσοπρόθεσμα» έσπευσε να προσθέσει.
Και συνέχισε: «Η παραμονή της Ελλάδας στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της συμπαγούς δημοσιονομικής πολιτικής είναι κλειδί».
Ο Ντράγκι, καταλήγοντας, χαιρέτισε την ετοιμότητα του Eurogroup «να εξετάσει περαιτέρω μέτρα για το χρέος σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, σε περίπτωση αρνητικών οικονομικών εξελίξεων».
























































