ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την κριτική του απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο… «αγαπημένος» του, πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Με αφορμή το άρθρο του πρώην πρωθουπουργού σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Ευ. Αντώναρος, έσπευσε να σχολιάσει με καυστικό – όπως πάντα – τρόπο την εμμονή του κ. Σαμαρά να αναφέρεται στην περίοδο 2014.
«Ο κ. Τσίπρας έδωσε τώρα τη Μακεδονία και το μεταναστευτικό για να πάρει… ένα κομμάτι απ’ όσα είχε καταφέρει να πάρει η κυβέρνησή μου το 2014. Για μια γραβάτα ο κ. Τσίπρας βάζει ένα τεράστιο φέσι στον ελληνικό λαό» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.
Το παραπάνω απόσπασμα έρχεται, φορτωμένος ειρωνία να σχολιάσει ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.
«Τον καημένο τον Αντωνάκη. Ακόμη δε χώνεψε πως έχασε ανεπιστρεπτί την εξουσία που δεν του άξιζε!»
Τον καυμένο τον Αντωνάκη.
Ακομη δε χώνεψε πως έχασε ανεπιστρεπτί την εξουσία που δεν του άξιζε!— Evangelos Antonaros (@EvangAntonaros) June 24, 2018
























































