ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι είχε σημαντικά ραντεβού και τηλεφωνικές συνομιλίες και για το λόγο αυτό θα απουσίαζε από το υπουργικό συμβούλιο, πράγμα άλλωστε το οποίο επιβεβαίωσε και κυβερνητικός αξιωματουχος.
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απέφυγε να σχολιάσει αν με τη στάση του αυτή «καλλιεργεί» τα σενάρια περί ζητήματος κρίσης στον κυβερνητικό συνασπισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι σενάρια των δημοσιογράφων και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε επείγουσες τηλεφωνικές επικοινωνίες και συναντήσεις.
Aξίζει να σημειωθεί ότι τα άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, που έχουν υπουργικά αξιώματα παρέστησαν κανονικά στη συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου
Στο υπουργικό συμβούλιο, έγινε τεχνική ενημέρωση για την απόφαση του Eurogroup από τους κ.κ Τσακαλώτο και Χουλιαρακη σε σχέση με τη ρύθμιση χρέους και τη δημοσιονομιμη πορεία, ενω συζητήθηκε ειδικά τα θέματα των Υπουργείων Τουρισμού και Μεταφορών.
























































