Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαμμένος: Εκλογές το 2019 – Οι «Μακεδονομάχοι» της Ν.Δ. είχαν ξεπουλήσει τα πάντα στο παρελθόν

Kαμμένος: Εκλογές το 2019 – Οι «Μακεδονομάχοι» της Ν.Δ.  είχαν ξεπουλήσει τα πάντα στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, για το αν η σημερινή Κυβέρνηση είναι μια Κυβέρνηση υπό προθεσμία μετά τις τελευταίες δηλώσεις του, απάντησε ξεκάθαρα ότι «αυτή η Κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019».

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος για να έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στην ελληνική Βουλή θα πρέπει να προηγηθούν κάποια βήματα από την πλευρά των γειτόνων μας (εκλογές στα Σκόπια, αλλαγή Προέδρου, δημοψήφισμα, συνταγματική αναθεώρηση κλπ.) κι αυτά τα βήματα θα κρατήσουν για περισσότερο από δυο χρόνια.

Όπως συμπλήρωσε δε από το 1999 και επί κυβερνήσεως Σημίτη υποτίθεται ότι το χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του προβλήματος θα ολοκληρωνόταν σε έξι μήνες κι έχουν περάσει 19 χρόνια. Προέβλεψε δε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένας αλβανόφωνος στα Σκόπια που θα δεχθεί αυτή τη συμφωνία.

Ο κ. Καμμένος στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΝΔ και τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη ειδικότερα, επισημαίνοντας ότι σήμερα ο κ. Μοσκοβισί, από την Αθήνα μίλησε ξεκάθαρα για το τέλος των μνημονίων και δέχθηκε επίθεση από την αξιωματική αντιπολίτευση για τα όσα είπε. Αυτό αποδεικνύει ότι το μόνο που θέλουν στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι «να μειωθούν οι συντάξεις και να καταστραφεί η χώρα, για να κερδίσουν την εξουσία», είπε ο κ. Καμμένος.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην «υπεύθυνη στάση» που κράτησε ο κ. Μεϊμαράκης το 2015, ενώ καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι σήμερα είναι αιχμάλωτος των ακροδεξιών κύκλων στο κόμμα του.

Επανερχόμενος στο Σκοπιανό και απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν έχει υλοποιήσει τη δέσμευση του που είχε εκφράσει το 2014 ότι θα ρίξει όποια Κυβέρνηση προσπαθήσει να περάσει συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ με την ονομασία «Μακεδονία», απάντησε ότι επιμένει σε αυτή του τη θέση και όταν ο «κόμπος φτάσει στο χτένι», θα το κάνει πράξη, ενώ κατηγόρησε για υποκρισία του σημερινούς «Μακεδονομάχους» οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ξεπουλήσει τα πάντα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά αν φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, αυτός θα είναι η «ασφαλιστική δικλείδα» που δεν θα επιτρέψει να περάσει από τη Βουλή.

Τέλος ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι το βράδυ της ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής της ΝΔ, βουλευτές των ΑΝΕΛ, του αποκάλυψαν ότι δέχθηκαν πιέσεις να προχωρήσουν σε αποστασία και ότι με πρωτοβουλία του Δημήτρη Καμμένου και του Παναγιώτη Μπαλτάκου, έγιναν προσπάθειες να κλειστούν ραντεβού με στόχο να πειστούν οι βουλευτές του να αποχωρήσουν και να ενταχθούν στη συνέχεια σε ένα κεντροδεξιό φορέα, ο οποίος θα είχε και την στήριξη κάποιων επιχειρηματιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...