ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντός του 2018 αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, απορρίπτοντας την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Από το βήμα της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ο κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε να καταθέσει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για την ψήφο των ομογενών εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
Όπως εξήγησε, χρειάζεται πρώτα να ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά ζητήματα, όπως και ορισμένα θέματα νομιμότητας.
Ο ίδιος, παράλληλα, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ιδίως όσον αφορά αυτούς που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης, και αναζητά μια ασφαλή μέθοδο για τη διασφάλιση αυτού του δικαιώματος.
«Η τροπολογία είναι έμπρακτη δέσμευση. Θα έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που θα έρθει προς ψήφιση εντός του 2018» επεσήμανε, χαρακτηριστικά.
Διευκρίνισε δε, ότι το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού δεν πρέπει να σχετίζεται με την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίξει το «σπάσιμο» των μεγάλων εκλογικών περιφερειών.
























































