ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και κατά συνέπεια και κατά του δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ, δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι ουσιαστικά είναι εκτός ΔΗΜΑΡ, του κόμματος με το οποίο εξελέγη.
«Δεν θα υπογράψω. Δεν θέλω δημοψήφισμα και δεν συμφωνώ με την πρόταση. Είμαι υπέρ της απελευθέρωσης της ενέργειας, χωρίς βεβαίως η ΔΕΗ να δοθεί προίκα σε ημέτερους ή να δημιουργηθεί ένα νέο καρτέλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Real News.
Αναφορικά με τις αποστάσεις που έχει τηρήσει το τελευταίο διάστημα από το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε ο κ. Ψαριανός δήλωσε: «Ουσιαστικά είμαι εκτός ΔΗΜΑΡ» και πρόσθεσε πως δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής του κόμματος τη Δευτέρα.
























































