Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ψέμα η έξοδος από τα μνημόνια

Μητσοτάκης: Ψέμα η έξοδος από τα μνημόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Νέο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί εξόδου από τα μνημόνια, τονίζοντας ότι «έρχονται μειώσεις συντάξεων που μακάρι να μην έρχονταν».

«Τρία χρόνια πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης. Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας τους» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έφτασε το πρωί Πέμπτης στη Σητεία, στο πλαίσιο περιοδείας του στην ανατολική Κρήτη.

Κάτοικοι της πόλης τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο με μαντινάδες, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε στο λιμάνι της πόλης με μέλη του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Σητείας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου ενημερώθηκε από τους παραγωγικούς και τους επιστημονικούς φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μερικά από τα θέματα που του έθεσαν ήταν η υπερφορολόγηση, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου αλλά και οι ελλείψεις στις υποδομές Υγείας.

«Ως Κρητικός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Κρητικοί πολλών ταχυτήτων. Η Κρήτη είναι μία», είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του στην απλή αναλογική σε ό,τι αφορά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε στην παρέμβασή του, η απλή αναλογική, όπως ψηφίστηκε, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία. Δεσμεύτηκε επίσης να αλλάξει το νόμο του ΥΠΕΣ Π. Σκουρλέτη όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για την οικονομική της πολιτική τονίζοντας πως «είναι αστείο να κόπτεται για ιδιωτικές επενδύσεις όταν ο βίος της δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βάζει φόρους».

Παρουσίασε επίσης το όραμά του για τη χώρα που, όπως είπε, συνοψίζεται στην πρόταση «λιγότεροι φόροι περισσότερες δουλειές, ασφάλεια για όλους».

Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε την ανάγκη μείωσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...