ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι συνταξιούχοι του δημοσίου είναι εκείνοι που θα πληγούν περισσότερο από τις περικοπές στις συντάξεις, επισήμανε ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», «προεκτείνοντας τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με βάση αυτά που έχουν ψηφίσει και στην αναλογιστική μελέτη και στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και στη χθεσινή έγγραφη κατεύθυνση που δίνει το υπουργείο Οικονομικών προς το υπουργείο Εργασίας εάν εφαρμοστούν τέλος Δεκεμβρίου, σημαίνει ότι όλοι οι συνταξιούχοι – εξαιρούνται οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ – θα χάσουν από μια έως τρεις συντάξεις συνδυαστικά με το αφορολόγητο».
«Οι συνταξιούχοι του δημοσίου, 490.000, θα πληγούν περισσότερο από όλους» χάνοντας τρεις συντάξεις» τόνισε ο κ. Βρούτσης, χαρακτηρίζοντας «καταστροφική» την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και θυμίζοντας την τροπολογία που έχει καταθέσει στη Βουλή η Ν.Δ. για να μη μειωθούν οι συντάξεις.
























































