ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπουργείο Εργασίας: Εμμονική η Ν.Δ. με το μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας

Υπουργείο Εργασίας: Εμμονική η Ν.Δ. με το μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καυστική ήταν η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας στα όσα είπε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυρανάκης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ που τάχθηκε υπέρ του 12ωρου για τους εργαζόμενους.

Το Υπουργείο Εργασίας στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η εμμονή της ΝΔ στο μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας δεν κρύβεται.

Μετά τον κ. Μητσοτάκη, που χαρακτήρισε το 8ωρο ξεπερασμένο, ήρθε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τη θέση του κόμματός του, εκφράζοντας δημόσια το θαυμασμό του για το 12ωρο εργασίας που ψήφισε η κυβέρνηση της Αυστρίας.

Θα δουλεύουν 12ωρο αλλά τουλάχιστον θα το πληρώνονται, δήλωσε ο κ. Κυρανάκης αποτυπώνοντας γλαφυρά το μέλλον που οραματίζεται η ΝΔ για την αγορά εργασίας.

Το κόμμα που μείωσε με νόμο τον κατώτατο μισθό, κατάργησε το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αντιτίθεται στην επαναφορά της επεκτασιμότητας των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και στην υπερίσχυσή τους έναντι των ατομικών και επιχειρησιακών, συνεχίζει να ξεδιπλώνει τις ακραία νεοφιλελεύθερες «αρετές» του.

Το ανησυχητικό είναι ότι η μέρα έχει άλλες 12 ώρες και η ΝΔ δεν έχει ακόμα μιλήσει γι’ αυτές. Το καθησυχαστικό είναι ότι η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση».

Απίστευτο: Ο Κυρανάκης της ΝΔ υπέρ του 12ωρου για τους εργαζόμενους

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Καθιερώνει μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα

Τσίπρας από το Περιστέρι: Επίθεση σε Μητσοτάκη για ακρίβεια, διαφθορά και «Αδωνισμό» – «Θα στείλω λουλούδια στον Άδωνι»

Χάος στη Βουλή! Η Ζωή καλούσε το 100 για να συλλάβει Νεοδημοκράτες – Η Ιωάννα Λυτρίβη έβαλε τα κλάματα

Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ – 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια

Δημοσκόπηση MRB: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πολιτική αλλαγή θέλουν 7 στους 10

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...