ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αυστραλία, Μαραθώνας, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παροχή βοήθειας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της καταστροφής που προκλήθηκε από τις ολέθριες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική θα παράσχει η Αυστραλία.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Μάικλ Τέρνμπουλ και η υπουργός Εξωτερικών, Τζούλι Μπίσοπ, διαμηνύουν πως οι σκέψεις τους αλλά και του αυστραλιανού λαού είναι στην Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση της Αυστραλίας θα στείλει 10 μέλη των Ομάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής και Διάσωσης Νέας Νότιας Ουαλίας, καθώς και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Έκτακτης Ανάγκης της Βικτώρια. Η αντιπροσωπεία θα αξιολογήσει τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς στις πληγείσες περιοχές.
Επίσης, ο πρωθυπουργός και η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας διαβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών, αξιοποιώντας την εμπειρία της χώρας τους.























































