ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αυστραλία, Μαραθώνας, Πυρκαγιά, Ραφήνα, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παροχή βοήθειας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της καταστροφής που προκλήθηκε από τις ολέθριες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική θα παράσχει η Αυστραλία.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Μάικλ Τέρνμπουλ και η υπουργός Εξωτερικών, Τζούλι Μπίσοπ, διαμηνύουν πως οι σκέψεις τους αλλά και του αυστραλιανού λαού είναι στην Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση της Αυστραλίας θα στείλει 10 μέλη των Ομάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής και Διάσωσης Νέας Νότιας Ουαλίας, καθώς και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Έκτακτης Ανάγκης της Βικτώρια. Η αντιπροσωπεία θα αξιολογήσει τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς στις πληγείσες περιοχές.
Επίσης, ο πρωθυπουργός και η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας διαβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών, αξιοποιώντας την εμπειρία της χώρας τους.
























































