Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Του γύρισε μπούμερανγκ του Γρηγοράκου! Έριξε λάσπη σε Τσίπρα και Κοτζιά ξεχνώντας τι έλεγε ο αρχηγός του Βενιζέλος (βίντεο)

Του γύρισε μπούμερανγκ του Γρηγοράκου! Έριξε λάσπη σε Τσίπρα και Κοτζιά ξεχνώντας τι έλεγε ο αρχηγός του Βενιζέλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ και ΚΙΝΑΛ (ενός κόμματος με… τρία ονόματα) αλλά έχει έναν αρχηγό, τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι πρωτοπαλίκαρο του Ευάγγελου Βενιζέλου και καλά κάνει. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι ένας πολιτικός που στην αγωνία του να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση πολλές φορές δεν προσέχει τι λέει.

Νέα του απροσεξία ο παραλληλισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών με την προδοσία της Κύπρου. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος προφανώς έχει κοντή μνήμη, ή μάλλον θεωρεί ότι απευθύνεται σε έθνος κρετίνων, διότι αλλιώς θα ήταν πιο προσεκτικός στα λόγια του.

Διότι ήταν ο αρχηγός του Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά (δηλαδή εξέφραζε και τον Αντώνη Σαμαρά), είχε πει από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 27/9/2014:

«Όσον αφορά το ζήτημα του ονόματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη διαδικασία υπό τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, μέσω του προσωπικού απεσταλμένου του, κ. Μάθιου Νίμιτς, και συμμετέχει πάντα σε αυτή εποικοδομητικά και με καλή θέληση.

»Η Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα και αναμένουμε από την άλλη πλευρά να προβεί σε αντίστοιχα. Προτείνουμε μια αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία (με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τη λέξη «Μακεδονία») για κάθε χρήση, erga omnes».

Υπάρχει και βίντεο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τα λέει αυτά. Το ακόλουθο:

Οπότε, τα όσα είπε ο κ. Γρηγοράκος για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά του επιστρέφονται συστημένα, μπούμερανγκ και μάλλον ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει στον αρχηγό του, Ευάγγελο Βενιζέλο για τη νέα του αμετροέπεια.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρει:

«Οι αθλιότητες που εκτόξευσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξευτελίζουν πλήρως τον ίδιο και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί.

»Κατά τη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού New Tv, ο Λ. Γρηγοράκος έφτασε στο σημείο να παραλληλίσει τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά με τον επικεφαλής της χούντας Δ. Ιωαννίδη και τον Ν. Σαμψών, αντίστοιχα!*

»Οι αθλιότητες αυτές δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό διάλογο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οφείλει να ξεκαθαρίσει αν η ακροδεξιά κατρακύλα του βουλευτή της αποτελεί θέση της ίδιας και του κόμματός της. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Γεραπετρίτης: Στον ελληνοτουρκικό διάλογο δεν τίθενται ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας

Τσίπρας: Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα ευδοκιμήσουν – Η κυβέρνηση παρακάμπτει το Σύνταγμα

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία

Αλέξης Τσίπρας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Άλλο ένα σκαλοπάτι στο κατήφορο της συστηματικής απαξίωσης του Συντάγματος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...