Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πήγαν να θάψουν τα δάνειά τους – Τώρα ζητούν και τα ρέστα για τα φέσια τους

Μαξίμου: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πήγαν να θάψουν τα δάνειά τους – Τώρα ζητούν και τα ρέστα για τα φέσια τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ περί γκεμπελικής τακτικής από ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην έρευνα των δανείων των κομμάτων απαντά το Μέγαρο Μαξίμου, σπεύδοντας να υπενθιυμίσει και τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τα δάνεια της ΝΔ.

«Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να θαφτούν οι ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια σχεδόν μισού δισ. ευρώ, τώρα που η Δικαιοσύνη προχωρά ανεμπόδιστη στη διερεύνηση, αντί να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη όχι μόνο για τα δάνεια αλλά και για την κατάπτυστη τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν όλοι οι υπεύθυνοι, ζητούν από πάνω και τα ρέστα.

Έχουν το θράσος να ζητούν διαγραφή των δανείων τους και να ανακαλύπτουν πάλι πολιτικές διώξεις και σκευωρίες.

Θα ήταν προτιμότερο να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες πότε και πώς θα ξεπληρώσουν τα φέσια τους» αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: «Ο πρωθυπουργός μας εμπαίζει» – Ανοιχτά τα μπλόκα στις γιορτές

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...