ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Eurogroup της 5ης Νοεμβρίου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη τύχη των συντάξεων, όπως δήλωσε στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ Θανάση Τσίτσα, αξιωματούχος του ΔΝΤ ο οποίος απέκλεισε την πιθανότητα το Ταμείο να επιδείξει ευελιξία στο συγκεκριμένο θέμα.
O εκπρόσωπος του ΔΝΤ επισήμως απέφυγε να σχολιάσει ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με το θόρυβο που δημιούργησε το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ για τις συντάξεις.
Όμως, αξιωματούχος του Ταμείου που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις είπε ότι «οι αποφάσεις των θεσμών για την τύχη των συντάξεων θα ληφθούν στο Εurogroup της 5ης Νοεμβρίου και αφού πρώτα συνταχθούν οι σχετικές εκθέσεις των θεσμών που υπολογίζεται να είναι έτοιμες στα τέλη Οκτωβρίου».
Ο ίδιος αξιωματούχος απέκλεισε επίσης την περίπτωση το ΔΝΤ να τηρήσει μια ευέλικτη στάση ακόμα και στο βαθμό που δεν διαταράσσεται ο στόχος για την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος του 3,5%.
Για το ΔΝΤ η περικοπή των συντάξεων το 2019 και του αφορολόγητου το 2020 αποτελούν μια ουσιαστική μεταρρύθμιση.
























































