ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «αλαλούμ» στην κυβέρνηση σχετικά με τον νόμο Παρασκευόπουλου κάνει λόγο ο τομέας Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ, επικαλούμενο πρόσφατες «αλλοπρόσαλλες δηλώσεις υπουργών».
Το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει ότι «στις 28/8/2018, έληξε η τελευταία ετήσια παράταση του λεγόμενου «Νόμου Παρακευόπουλου» (Άρθρο 43 του Ν. 4489/2017) και το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεθοδεύει τη νέα παράταση, αδιαφορώντας προκλητικά για την γενική κατακραυγή που προκάλεσε η εφαρμογή του».
Όπως επισημαίνει το κόμμα, «παρά το γεγονός ότι ο εμπνευστής της διάταξης κ. Παρασκευόπουλος έχει παραδεχθεί ότι αυτή δεν μπορεί και μέχρι την έγκριση του νέου Ποινικού Κώδικα, παρά να είναι προσωρινής ισχύος, ο δε πρώην υπουργός κ. Κοντονής είχε δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα φέρει προς ψήφιση τον νέο Κώδικα, ωστόσο μέχρι σήμερα τίποτε δεν έχει γίνει».
«Η χαρακτηριστική, δε αυτή, ανεπάρκεια της κυβέρνησης προκάλεσε τις πρόσφατες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις υπουργών, με τη μεν κ. Γεροβασίλη, να εκθειάζει τη σχετική διάταξη, την δε κ. Παπακώστα να ζητά την κατάργησή της» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, καταλήγοντας: «Το αλαλούμ της κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά τη κοινωνία και τους θεσμούς».
























































