ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Τα σχέδια της ΝΔ για συνολική αποσταθεροποίηση θα πέσουν στο κενό»

«Τα σχέδια της ΝΔ για συνολική αποσταθεροποίηση θα πέσουν στο κενό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Υπάρχουν δυσκολίες, όμως διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και η Συμφωνία θα τελεσφορήσει» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στο News 24/7 σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, σχολιάζοντας παράλληλα και τη στάση της ΝΔ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε «ακριβή και πρέπουσα, τόσο από άποψη διπλωματίας όσο και από άποψη πολιτικής, την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ».

Σημείωσε ότι μια «ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ είναι καλοδεχούμενη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι τα σχέδια τους για συνολική αποσταθεροποίηση, με αφορμή την ΠΓΔΜ, θα πέσουν στο κενό» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Απαντώντας για το θέμα των συντάξεων, ο Ν. Παππάς είπε ότι «οι νόμοι καταργούνται με νόμους. Στο ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων θα αξιοποιηθούν όλα τα νομικά εργαλεία, ώστε να φτάσουμε στο ευκταίο αποτέλεσμα της μη περικοπής».

Μιλώντας για την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «υπάρχει μια πολεμική διάθεση απέναντι στην περιφερειάρχη Αττικής, τη στιγμή που όταν υπάρχουν προβλήματα σε άλλες περιφέρειες της χώρας, κυριαρχεί σιωπή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα

Ο Φάμελλος θέλει δίπλα στον Τσίπρα – Παππάς, Πολάκης, Δούρου, Αλεξιάδης δεν θέλουν αυτοδιάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας

Σφοδρή επίθεση Κοτζιά σε ΠΑΣΟΚ και Σημίτη για «Μακεδονικό»: «Είχαν αποδεχθεί το σκέτο “Μακεδονία”»

Αθώος ο Νίκος Παππάς για την υπόθεση Μιωνή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...