ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπάρχουν δυσκολίες, όμως διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν και η Συμφωνία θα τελεσφορήσει» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στο News 24/7 σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, σχολιάζοντας παράλληλα και τη στάση της ΝΔ.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Ν. Παππάς χαρακτήρισε «ακριβή και πρέπουσα, τόσο από άποψη διπλωματίας όσο και από άποψη πολιτικής, την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ».
Σημείωσε ότι μια «ενδεχόμενη πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ είναι καλοδεχούμενη. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι τα σχέδια τους για συνολική αποσταθεροποίηση, με αφορμή την ΠΓΔΜ, θα πέσουν στο κενό» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.
Απαντώντας για το θέμα των συντάξεων, ο Ν. Παππάς είπε ότι «οι νόμοι καταργούνται με νόμους. Στο ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων θα αξιοποιηθούν όλα τα νομικά εργαλεία, ώστε να φτάσουμε στο ευκταίο αποτέλεσμα της μη περικοπής».
Μιλώντας για την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «υπάρχει μια πολεμική διάθεση απέναντι στην περιφερειάρχη Αττικής, τη στιγμή που όταν υπάρχουν προβλήματα σε άλλες περιφέρειες της χώρας, κυριαρχεί σιωπή».
























































