ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα απόσπασμα από ομιλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 15 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, σχολιάζει η ΝΔ την κατάσταση που διαμορφώνεται στην οικονομία.
«Ο κ. Τσίπρας πρακτικά παραδίδει μια χώρα η οποία βρίσκεται εκτός αγορών, με το κόστος δανεισμού του ελληνικού κράτους να ξεπερνά κατά πολύ το 4%. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος: ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψουμε να φτάσει στο σημείο η πατρίδα μας να ικετεύσει για ένα ακόμα πρόγραμμα διάσωσης» είχε αναφέρει τότε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Είχε διαβεβαιώσει παράλληλα πως ο ίδιος θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μειωθεί το κόστος δανεισμού της Ελλάδος και να μπορεί η χώρα να δανείζεται «όπως όλες οι κανονικές χώρες».
«Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή. Και σίγουρα δεν θα γίνει Βενεζουέλα. Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης μέσα από ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων είναι το κλειδί για να μας εμπιστευθούν και πάλι οι επενδυτές» είχε διαμηνύσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας:
«Στο λαϊκισμό, την ιδεοληψία και την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης θα αντιπαραβάλουμε τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα. Εμπιστοσύνη είναι η λέξη κλειδί».























































