Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Όαση σταθερότητας σε Μεσόγειο και Βαλκάνια η Ελλάδα

Καμμένος: Όαση σταθερότητας σε Μεσόγειο και Βαλκάνια η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στόχος της Ελλάδας είναι να ισχυροποιηθεί η θέση της στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος που παρευρέθηκε στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χώρα μας είναι από αυτές που «έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών».

Ως εκ τούτου, αποτελεί «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Αναλυτικά, ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Έγινε μία ευρεία συζήτηση για το μέλλον της Συμμαχίας.

»Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα προαπαιτούμενα για τη Συμμαχία και μάλιστα με τις νέες δυνατότητες που δίνονται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων, όπως στο Βόλο, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη και πολύ σύντομα στην Καλαμάτα με το κέντρο εκπαίδευσης αεροσκαφών.

»Η Ελλάδα πλέον αποτελεί μία «όαση» σταθερότητας στη Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

»Τα στελέχη της μόνιμης αντιπροσωπείας μας, της διπλωματικής και της στρατιωτικής αποστολής, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

»Πιστεύω ότι αυτή η σκληρή εργασία που έχει γίνει θα αποδώσει στην ισχυροποίηση της θέσης της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες – «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»

Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι η χώρα αντιμετωπίζει ορατή απειλή»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Νίκος Δένδιας για 1821: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»

Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...