ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βαλκάνια, Ζόραν Ζάεφ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρον Τζόνσον, Σκόπια,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών για το όνομα της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ρον Τζόνσον ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και πρόεδρος της υποεπιτροπής για την Ευρώπη.
Σε συνέντευξή του στη «Φωνή της Αμερικής» (Voice of America), σε εκπομπή που μεταδίδεται στη σερβική γλώσσα, Ο κ. Τζόνσον τόνισε ότι η στάση των ΗΠΑ στη συμφωνία για το όνομα δεν έχει αλλάξει εξαιτίας της μικρής συμμετοχής στο δημοψήφισμα.
«Το κλειδί για της συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων βρίσκεται τώρα στα χέρια του Ζόραν Ζάεφ και του Αλέξη Τσίπρα και οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή της μη δημοφιλούς συμφωνίας» δήλωσε ο κ. Τζόνσον.
Ο Αμερικανός γερουσιαστής συμπλήρωσε μάλιστα ότι «στην περίπτωση που και οι πρόεδροι Βούτσιτς και Θάτσι πετύχαιναν μία συμφωνία στο ζήτημα του Κοσόβου, οι ΗΠΑ επίσης, θα την υποστήριζαν και ας μην ήταν δημοφιλής».
























































