Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης στο Twitter: Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται

Μητσοτάκης στο Twitter: Η ΝΔ δεν εκφοβίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές αν η κυβέρνηση μπορούσε να βάλει κάποιους από τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» έγραψε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε ανάρτησή του.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομία, αλλά και με την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Πολάκης είχε πει την Κυριακή: «Θα κερδίσουμε, αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία, δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα».

Μ. Σπυράκη: Απολύτως ταυτισμένος με τον κ. Πολάκη ο κ. Τσίπρας

Στις δηλώσεις του κ. Πολάκη αναφέρθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας πως «ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως ταυτισμένος με τον κ. Πολάκη».

«Η Ν.Δ. δεν απειλείται ούτε εκβιάζεται. Όμως, ο κ. Πολάκης όφειλε να γνωρίζει ως βουλευτής και ως υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, ότι στη Δημοκρατία υπάρχει διάκριση των εξουσιών.

»Και πράγματι το πρόβλημα είναι πολιτικό και είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας είναι ταυτισμένος με τον κ. Πολάκη.

»Και με αυτές τις απαράδεκτες, τις απολύτως καταδικαστέες εκφράσεις, αποδεικνύεται ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι η εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στη δικαστική» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM».

Η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι είναι «εξόχως προβληματικό» υπουργός κυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απευθύνεται έτσι στη Δικαιοσύνη και να δείχνει ότι προσπαθεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη.

«Πρόκειται για μια εντολή διαρκείας του κ. Τσίπρα, την οποία εκτελεί ο Πολάκης. Επιτρέψτε μου να πω ότι το project Πολάκης είναι project Τσίπρας.

»Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια κατάσταση που μοιάζει με καθεστώς.

»Απλώς πρέπει κάποιος να του θυμίσει ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και είμαστε εκεί όλοι μαζί γιατί έχουμε κοινές αξίες. Και μια από τις βασικές αρχές που έχουμε είναι ο διαχωρισμός των εξουσιών» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...