ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία στη Βουλή (βίντεο)

Καμμένος: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι να έρθει η Συμφωνία στη Βουλή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

»Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα έντιμη και ανοιχτή, μία «δημόσια συνεργασία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

»Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ο,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Όπως είπε ο Τσίπρας, στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας.

»Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, τέλος.

»Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία.

»Πολλοί «καμμενολόγοι» μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση.

»Από εδώ ξεκίνησε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές», είπε και επανέλαβε:

«Θα τα ξαναπούμε τον Μάρτιο όποτε και αν έρθει η Συμφωνία. Η συμφωνία έχει ακόμα δρόμο μπροστά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Αλέξης Τσίπρας: «Μια τραγωδία ανθρώπινη, περιβαλλοντική, εθνική, είναι σε εξέλιξη»

Αμεσοδημοκρατική και κυρίαρχη Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο: Από την κοινωνία για την κοινωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...