ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κώστας Παπαδάκης, Μαρίν Λεπέν, Μάρτιν Σουλτς, Νάιτζελ Φάρατζ, Στρασβούργο,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκρηκτική ήταν η παρουσία του εκλεγμένου με το ΚΚΕ ευρωβουλευτή Κώστα Παπαδάκη στη σημερινή Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Λίγο μετά την ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ και ενώ τον λόγο δικαιούτο η Μαρίν Λε Πεν, ο Έλληνας ευρωβουλευτής Κώστας Παπαδάκης άρχισε να διαβάζει μια μια ανακοίνωση, διακόπτοντας την κ. Λεπέν.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ζήτησε πολλές φορές από τον Έλληνα ευρωβουλευτή να μην διακόπτει τη συνάδελφό του, χωρίς εκείνος να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Παπαδάκη από την αίθουσα.
























































