ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κώστας Παπαδάκης, Μαρίν Λεπέν, Μάρτιν Σουλτς, Νάιτζελ Φάρατζ, Στρασβούργο,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκρηκτική ήταν η παρουσία του εκλεγμένου με το ΚΚΕ ευρωβουλευτή Κώστα Παπαδάκη στη σημερινή Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Λίγο μετά την ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ και ενώ τον λόγο δικαιούτο η Μαρίν Λε Πεν, ο Έλληνας ευρωβουλευτής Κώστας Παπαδάκης άρχισε να διαβάζει μια μια ανακοίνωση, διακόπτοντας την κ. Λεπέν.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ζήτησε πολλές φορές από τον Έλληνα ευρωβουλευτή να μην διακόπτει τη συνάδελφό του, χωρίς εκείνος να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Παπαδάκη από την αίθουσα.
























































