Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Βούτσης στον απερχόμενο πρέσβη της Τουρκίας

Τι είπε ο Βούτσης στον απερχόμενο πρέσβη της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον απερχόμενο πρέσβη της Τουρκίας, Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ, συναντήθηκε σήμερα το μεσημερι Παρασκευής ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι κατά την εδώ θητεία του, ο κ. Τσεβίκ επιτέλεσε σημαντικό έργο έτσι ώστε να κρατηθούν γέφυρες ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά κι ανάμεσα στους δύο λαούς.

Παράλληλα, ευχήθηκε και στην υπόλοιπη σταδιοδρομία του, ως μόνιμος φίλος της χώρας μας, να συμβάλλει για την καλύτερη γειτονία Ελλάδας – Τουρκίας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσεβίκ δήλωσε ότι επιστρέφει ευτυχής στη χώρα του, διότι θεωρεί ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε κατά την εδώ θητεία του, προσπαθώντας καλοπροαίρετα να συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας, όχι μόνο λόγω επαγγελματικού καθήκοντος, αλλά και προσωπικής πεποίθησης.

Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του σε ανεπίσημο επίπεδο, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Βουλής για τη συνεργασία και τη θετική στάση του από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...