ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Διπλωματικό Σώμα, Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον απερχόμενο πρέσβη της Τουρκίας, Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ, συναντήθηκε σήμερα το μεσημερι Παρασκευής ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι κατά την εδώ θητεία του, ο κ. Τσεβίκ επιτέλεσε σημαντικό έργο έτσι ώστε να κρατηθούν γέφυρες ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά κι ανάμεσα στους δύο λαούς.
Παράλληλα, ευχήθηκε και στην υπόλοιπη σταδιοδρομία του, ως μόνιμος φίλος της χώρας μας, να συμβάλλει για την καλύτερη γειτονία Ελλάδας – Τουρκίας.
Από την πλευρά του ο κ. Τσεβίκ δήλωσε ότι επιστρέφει ευτυχής στη χώρα του, διότι θεωρεί ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε κατά την εδώ θητεία του, προσπαθώντας καλοπροαίρετα να συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας, όχι μόνο λόγω επαγγελματικού καθήκοντος, αλλά και προσωπικής πεποίθησης.
Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του σε ανεπίσημο επίπεδο, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Βουλής για τη συνεργασία και τη θετική στάση του από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα.























































