ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διάσταση μεταξύ του «γαλάζιου» πολιτικού βερμπαλισμού και της πράξης επιδιώκει να τονίσει ο Γιώργος Χριστοφορίδης με ένα νέο βίντεο, που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook.
Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του δημοσιογράφου τίθενται τα κόκκινα δάνεια, η κατάσταση στα πανεπιστήμια και η κατηγορία που εκτοξεύεται προς την κυβέρνηση για διχαστικό λόγο, παραθέτοντας άκρως αποκαλυπτικές (όσο και απολαυστικές) παλαιότερες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Το βίντεο τιτλοφορείται «ΝΔ & Άδωνις: Τα δικά μας, δικά μας. Τα δικά σας, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ».
Σαν να ακούς ένα ωραίο ανέκδοτο, ένα πράγμα…

«ΝΔ & Άδωνις: «Τα δικά μας, δικά μας. Τα δικά σας, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ»! (Βίντεο)
»1. Σήμερα, η ΝΔ φωνάζει για τα κόκκινα δάνεια, ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί οι στρατηγικοί κακοπληρωτές. Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι πρέπει να διαγραφούν τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες.
»2. Η ΝΔ φωνάζει για τους κουκουλοφόρους και την κατάσταση στα πανεπιστήμια, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από 10 χρόνια, ο Άδωνις Γεωργιάδης χρέωνε ακριβώς τα ίδια στον Καραμανλή.
»3. Η ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για διχαστικό λόγο. Αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό, χωρίς σχόλιο. Απλά δείτε το βίντεο…».
























































