ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Δικαιοσύνη, Ισίδωρος Ντογιάκος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι Έλληνες δικαστές δεν τρομοκρατούνται» δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.
«Η τρομοκρατική επίθεση κατά του εισαγγελέα κ. Ντογιάκου έχει ως προφανή στόχο τον εκφοβισμό της Δικαιοσύνης και ειδικά εκείνων των δικαστών που δεν είναι αρεστοί στους εμπνευστές της» ανέφερε ο κ. Κυρανάκης.
Κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση «να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η απαράδεκτη ανοχή της στη βία και την ανομία έχει οδηγήσει την κατάσταση της χώρας στο απροχώρητο».
























































