ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να παραστεί στην 3η Σύνοδο Thessaloniki Summit 2018 με γενικό τίτλο «Ευρωπαϊκή προοπτική και συνδεσιμότητα, βιομηχανική ανάπτυξη και συνεργασία στα Δυτικά Βαλκάνια», που οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Στις 17.45 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Σερβίας, Άνα Μπίρναμπιτς, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 18.30 θα μιλήσει στη Σύνοδο.
Στο ίδιο πάνελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με θέμα την περιφερειακή συνεργασία ως μέρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, θα είναι οι ομόλογοί του της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Σερβίας Άνα Μπίρναμπιτς, και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Ρουμανίας Άνα Μπίρτσαλ.























































