ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μάγεψε με την παρουσία της στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου πραγματοποιείται η 3η Σύνοδος «Thessaloniki Summit 2018», που διοργάνωσε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και πραγματοποίησε ομιλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Αν και το Βελλίδειο ήταν γεμάτο με κόσμο, οι φωτογράφοι αφιέρωσαν αρκετά κλικ στην νεαρή πολιτικό που τραβούσε τα βλέμματα σαν μαγνήτης.
Η κυρία Νοτοπούλου είχε μαζεμένα με κομψό κότσο τα μαλλιά της, φορούσε έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα με κύριο χαρακτηριστικό την δαντέλα.


























































