ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
Το Ιράν επικήρυξε με $30.000 για κάθε Αμερικανό στρατιώτη νεκρό ή αιχμάλωτο
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αφού η Μέρκελ αποκαλεί τα Σκόπια “Μακεδονία” ας ονομάσουμε και εμείς την Γερμανία Δ΄Ράιχ τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Τέρενς Κουίκ με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις της… συμμάχου, υποτίθεται, της Ελλάδας.
Αναλυτικά ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ δήλωσε:
«Εάν η Άνγκελα Μέρκελ θέλει να αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία», παρά την άρνηση των Ελλήνων και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, τότε και εκείνη δεν πρέπει να έχει αντίρρηση να αποκαλούμε τη Γερμανία με το πραγματικό της όνομα: Δ’ Ράιχ. Έστω, οικονομικό».
Η κυρία Μέρκελ κατά τη διάρκεια της «θερινής» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, στο Βερολίνο.δήλωσε ότι «Πιστεύω ότι πρέπει πάντα να βλέπουμε ότι για τη «Μακεδονία» θα μπορούσε να έχει μεγάλη σημασία να υπερβεί κάποτε τη διένεξη του ονόματος. Και, χωρίς συμβιβασμούς αυτό δεν θα είναι εφικτό» .
























































