ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μαρακές για το Μεταναστευτικό Σύμφωνο ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μαρακές για το Μεταναστευτικό Σύμφωνο ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις εργασίες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης του ΟΗΕ, για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση στο Μαρακές, θα πάρει μέρος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν στις 09.00, και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.

Επίσης, στο περιθώριο της Διάσκεψης ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερείς επαφές, μεταξύ των οποίων με την Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Maria Fernanda Espinosa, και τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Gilles Carbonnier.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» – «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»

Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Στην Αθήνα ο Μάρκο Ρούμπιο – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Τσίπρας: «Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε την δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...