Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Η πολυφωνία δεν φιμώνεται – Απαράδεκτο τρομοκρατικό χτύπημα

Μητσοτάκης: Η πολυφωνία δεν φιμώνεται – Απαράδεκτο τρομοκρατικό χτύπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «απαράδεκτο και καταδικαστέο τρομοκρατικό χτύπημα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το κτήριο του ΣΚΑΪ, που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης τα ξημερώματα Δευτέρας.

«Το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με την ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πάντως ότι «η Δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται».

Ζήτησε παράλληλα να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες, αλλά και «να πέσουν οι τόνοι» και να μη ρίχνουν οι πολιτικές δυνάμεις «άλλο νερό στον μύλο της πόλωσης».

Επισήμανε παράλληλα πως είναι ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και απερίφραστα να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του σταθμού.

«Ας σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που κάνουν κακό στην ίδια τη Δημοκρατία μας. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν.

»Ας αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους, ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ας δούμε πώς θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε πως «η ανοχή στη βία, από τη βία μικρής έντασης έως ένα απαράδεκτο και καταδικαστέο τρομοκρατικό χτύπημα όπως αυτό, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη» και συμπλήρωσε πως «όταν γίνεται διαχωρισμός με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια μεταξύ καλής και κακής βίας, δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι αυτά τα οποία βλέπουμε».

«Η απόσταση η οποία χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ, ή μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα, όπως αυτή που χτύπησε σήμερα τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, δυστυχώς δεν είναι μεγάλη» παρατήρησε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...