ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ελληνική Ομογένεια, Υπουργείο Εξωτερικών, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης, όπως μεταδίδει το Himara.gr.
Ο κ. Μπελέρης ενημέρωσε τον υπουργό για τις εξελίξεις στο περιουσιακό, τις κινήσεις που έχουν γίνει και τις προγραμματισμένες δράσεις των Χειμαρραίων.
Ο κ. Κατρούγκαλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και της κυβέρνησης στο πλαίσιο της οποίας ο ίδιος απέστειλε σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου σχετικές επιστολές στον αρμόδιο επίτροπο για την διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν και στην αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το αλβανικό κράτος παραβιάζει τις υποχρεώσεις του απέναντι στη γηγενή Ελληνική Εθνική Μειονότητα και ζήτησε από την ΕΕ να λάβει μέτρα.
























































