ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Εξάρχεια, Παύλος Γερουλάνος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι ανάγκες των κατοίκων των Εξαρχείων δεν διαφέρουν από τις ανάγκες των ανθρώπων στις υπόλοιπες γειτονιές της Αθήνας. Και τα προβλήματα τους τα περιέγραψαν πολύ ωραία σε μια πολύ ουσιαστική ανακοίνωση, εξηγώντας ότι δεν αντέχουν άλλο», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, κ. Παύλος Γερουλάνος .
Παράλληλα, ο ίδιος προσθέτει πως «Με αυτή την αφορμή έστειλα κι εγώ ένα γράμμα στον Πρωθυπουργό, λέγοντας του ότι αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται σε μικρό επίπεδο.
Χρειάζονται και το κράτος, και το Δήμο, και, κυρίως, τους κατοίκους. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε λύση, χωρίς να συμμετέχουν οι κάτοικοι στις γειτονιές. Ούτε με καταστολή λύνονται. Τα προβλήματα είναι γνωστά, το θέμα είναι να πας κοντά στους ανθρώπους που ξέρουν τις λύσεις, και αυτοί είναι οι κάτοικοι».
























































