ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Έχει υπάρξει αρκετό εμφύλιο μίσος στην ιστορία αυτού του τόπου. Φθάνει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του.
«Είναι υποχρέωση όλων να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες -που φαντάζομαι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν και αυτό το συλλαλητήριο– αλλά και να απέχουν από εκδηλώσεις και συνθήματα μίσους.
»Έχει υπάρξει αρκετό εμφύλιο μίσος στην ιστορία αυτού του τόπου. Φθάνει» σημειώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής, ερωτηθείς για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία.
Ειδικότερα, στην ερώτηση τι λέτε στους ανθρώπους που θα βρεθούν στο συλλαλητήριο και να τους κατατάσσει στους ακροδεξιούς, ο πρωθυπουργός απαντά:
«Σε μια δημοκρατική κοινωνία, το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά για τις απόψεις τους, είναι αδιαπραγμάτευτο.
»Και διαφωνώ απόλυτα και κατηγορηματικά με θέσεις που ισχυρίζονται ότι όποιος αντιτίθεται στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι φασίστας».
«Θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωση όλων να απομονώσουν τις ακραίες ομάδες -που φαντάζομαι θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν και αυτό το συλλαλητήριο- αλλά και να απέχουν από εκδηλώσεις και συνθήματα μίσους.
»Έχει υπάρξει αρκετό εμφύλιο μίσος στην ιστορία αυτού του τόπου. Φθάνει.
»Οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με επιχειρήματα και διάλογο».
























































