ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργασία, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Έφη Αχτσιόγλου, Κατώτατος Μισθός, Υπουργείο Εργασίας,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνη με την αύξηση στον κατώτατο μισθό, αρκεί να είναι προσεκτική, φέρεται να είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, με εκπροσώπους των θεσμών.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, «η τελική απόφαση για το ακριβές επίπεδο της αύξησης θα ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ίδια την υπουργό Εργασίας».
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των θεσμών για το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαβούλευσης σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης έγινε ανταλλαγή οικονομικών και νομικών επιχειρημάτων από τις δύο πλευρές αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και την επίδραση της αύξησης του κατώτατου μισθού σε βασικά μεγέθη της οικονομίας.
Όσον αφορά το ασφαλιστικό, η ενημέρωση που έγινε αφορούσε την υλοποίηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, την πρόοδο της οργανωτικής συγκρότησης του ΕΦΚΑ και το πλάνο δράσης για την ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού ιστορικού των ασφαλισμένων.
Επίσης, σύμφωνα με τους κύκλους του υπουργείου, η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε τους θεσμούς για τις δικαστικές διεκδικήσεις αναδρομικών από συνταξιούχους για την περίοδο πριν από την απόφαση του ΣτΕ του 2015.
























































