ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Global Visa διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ότι σχετίζεται με τον κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος.
Τονίζει δε ότι τα στελέχη της δεν γνωρίζουν τον Τζορτζ Σόρος, δεν τον έχουν δει ποτέ στη ζωή τους και ο κερδοσκόπος δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στην εταιρεία.
Καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε τον ισχυρισμό που διαδίδει όπου σταθεί και βρεθεί ότι ο Νίκος Κοτζιάς «παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος».
Βεβαίως, σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει κάποια παρανομία.
Επειδή η διασπορά ψευδών ειδήσεων στην οποία επιδίδεται ο Πάνος Καμμένος και οι θεωρίες συνωμοσίας που διαδίδει δηλητηριάζουν τον ελληνικό λαό, υπονομεύουν την εθνική ενότητα και υποδαυλίζουν τον φανατισμό, είναι ανάγκη άμεσα να επιληφθεί η Δικαιοσύνη και να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Η Global Visa σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι επιφυλάσσεται για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

























































