Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το πραξικόπημα στις Μαλδίβες, ο Τσίπρας που σώθηκε από θαύμα, ο Άδωνις, ο Τράγκας και δεν είχε… Ομάδα Έψιλον

Το πραξικόπημα στις Μαλδίβες, ο Τσίπρας που σώθηκε από θαύμα, ο Άδωνις, ο Τράγκας και δεν είχε… Ομάδα Έψιλον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτό το παιδί, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει «ξεφύγει» στην κυριολεξία. Δίχως να συνειδητοποιεί ότι είναι αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπεριφέρεται ως τρολ.

Και καλά να κάνει το τρολ, αλλά να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναμετέδωσε ψευδή είδηση της ιστοσελίδας «Λυκαβηττός», η οποία αναμετέδωσε παραμύθια του Γιώργου Τράγκα ότι «ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβη μέσω του Ντουμπάι στις Μαλδίβες» και εκεί «στον προορισμό που επέλεξε, ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα, και μέσα στην αναταραχή και τη μυστικότητα η ελληνική κυβέρνηση «έτρεχε» να εντοπίσει και να διασώσει τον πρωθυπουργό.

»Καθοριστικό ρόλο στην όλη επιχείρηση φαίνεται να έπαιξε ο εμίρης του Κατάρ ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρωθυπουργό μέσω της προσωπικής του θαλαμηγούς.

»Στην επιχείρηση διαφυγής πήραν μέρος τόσο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες έστειλαν βατραχανθρώπους στο Ντουμπάι να συνοδέψουν με ασφάλεια τον Πρωθυπουργό, όσο και τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή όπου διέφευγε ο Πρωθυπουργός με στόχο να μη προκύψει κανένα απρόοπτο στη μυστική μεταφορά του».

Αυτά είπε ο Γιώργος Τράγκας, από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και τα υιοθέτησε η ιστοσελίδα «Λυκαβηττός», η οποία και δημοσίευσε και φωτογραφία του πρωθυπουργού σε ξαπλώστρα από τις… Μαλδίβες. Είναι η ακόλουθη εικόνα:

Μόνο που αυτή η φωτογραφία δεν είναι από τις Μαλδίβες, είναι από τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα πρόπερσι το Πάσχα στην Κέρκυρα:

Αυτά όμως είναι «λεπτομέρειες» για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όχι μόνο αναπαρήγαγε το ψευδές δημοσίευμα αλλά και σχολίασε:

«Απίστευτη Αποκάλυψη: Πήγαν τα ΟΥΚ να διασώσουν τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες στις οποίες έκανε μυστικά χλιδάτες διακοπές; (εικόνες)».

Το συγκεκριμένο παραμύθι έκανε το γύρο του διαδίκτυου μέσω της εφημερίδας «Μακελειό», ενώ εκτενή αναφορά έκανε κι ο Γιώργος Τράγκας από το συχνότητα των Παραπολιτικών.

Τώρα, εδώ υπάρχουν κάποια ζητηματάκια. Το «Μακελειό» όλοι το γνωρίζουμε και απορούμε. Ο Γιώργος Τράγκας, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στην Ελλάδα; Ρωτάμε.

Σε ό,τι αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα σχολιάσουμε παραπάνω. Εάν συνεχίσει αυτόν τον αμετροεπή κατήφορο, μόνος του θα εκλέξει ξανά τον Τσίπρα πρωθυπουργό.

Υ.Γ.: Το σενάριο θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον εάν ο Αλέξης Τσίπρας είχε διασωθεί ύστερα από παρέμβαση της «Ομάδας Έψιλον» και είχε μεταφερθεί με ιπτάμενο δίσκο στη μυστική βάση στον Όλυμπο. Τι Κατάρ και ΝΑΤΟ και τέτοια πεζά; Βάλτε μέσα μυστική τεχνολογία, ξέρει ο Άδωνις από αυτά…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...