Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Μητσοτάκης έβγαλε 302 τους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων!

Γιατί ο Μητσοτάκης έβγαλε 302 τους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα συστράτευσης ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τους πολίτες να συνδράμουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Β Αθήνας, μίλησε με θερμά λόγια για τη σχέση του με την περιοχή επισημαίνοντας πως η ΝΔ είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων.

«Η ΝΔ είναι βαθιά λαϊκό κόμμα, είναι κοντά σε όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη» είπε επισημαίνοντας τρεις λόγους που όπως τόνισε έχουν οι πολίτες για να καταψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εξαπάτησε τους Έλληνες, έπνιξε όλους στους φόρους και πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών δίνοντας γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για κυβέρνηση σε αποδρομή ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πρωτοφανή τα φαινόμενα που παρουσιάζονται στη Βουλή λέγοντας πως πλέον έχουμε 302 βουλευτές καθώς οι δύο είναι και συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το ρολόι χτυπά αντίστροφα καλώντας τους πολίτες να δώσουν τη μάχη, μια μάχη για την οποία είπε πως δεν θα είναι εύκολη.

«Να είμαστε έτοιμοι για σκληρή μάχη. Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή» δήλωσε με στόχο να πεισθούν οι πολίτες που ακόμα δεν είναι σίγουροι ότι η ΝΔ αξίζει την ψήφο τους καθώς η δικιά τους ζωή μπορεί να γίνει καλύτερη.

Δεσμεύτηκε μάλιστα για μία ακόμα φορά για μείωση της φορολογίας για όλους αλλά και για επικράτηση της έννομης τάξης.

«Η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τη φορολογία για όλους, ξέρουμε πως θα κινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Final Four: «Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν με ακούσατε»

New York Times: Ένα σκουλήκι έφαγε μέρος του εγκεφάλου του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

Βρετανία: Προβάδισμα 30 μονάδων έχουν οι Εργατικοί έναντι των Συντηρητικών του Ρίσι Σούνακ

Βόρεια Μακεδονία: Οι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες νίκησαν στις εκλογές

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...