Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρυσοχοΐδης προσπάθησε να «χρεώσει» τις διαμαρτυρίες κατά των Διοδίων στη Χρυσή Αυγή

Ο Χρυσοχοΐδης προσπάθησε να «χρεώσει» τις διαμαρτυρίες κατά των Διοδίων στη Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κόντρα μεταξύ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Χρυσής Αυγής το πρωί της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή τις αυξήσεις στα διόδια.

Την αρχή έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που προσπάθησε να ταυτίσει τις διαμαρτυρίες κατά των διοδίων με τη Χρυσή Αυγή (δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τακτικές χρεώματος των κοινωνικών αντιδράσεων στο νεοναζιστικό κόμμα, ώστε να ταυτίζει οποιονδήποτε διαμαρτύρεται με τους χρυσαυγίτες, δείτε σχετικά εδώ).

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για “μύθους” όσον αφορά στην αύξηση των διοδίων υποστηρίζοντας ότι οι αυξήσεις προβλέπονταν από τις παλιές συμβάσεις. Δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί στον δήμαρχο Ωροπού λέγοντας ότι όσοι καίνε τα διόδια είναι κατά του λαού. «Ποιοι ωφελούνται από το κάψιμο των διοδίων; Οι «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» με τα τζιπ ωφελούνται» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Τον δήμαρχο Ωροπού δεν τον πείραξε που το φέρυ μποτ παίρνει 12 ευρώ για να περνάει το αυτοκίνητο στην Ερέτρια αλλά τον πείραξε η αύξηση 1,2 ευρώ στα διόδια».

Αμέσως μετά επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα η Ολομέλεια να μετατραπεί σε μπάχαλο: «Είστε πωλητές της βίας και έμποροι της δυστυχίας. Βάζετε μπάρες και διόδια στην ψυχή των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά και εκπροσωπείτε την Ελλάδα των πελατών και του τζάμπα. Αυτό δεν είναι Ελλάδα είναι τα χειρότερα όνειρά μας και θα τα ξορκίσουμε» κατέληξε.

Η Χρυσή Αυγή δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση με τους βουλευτές της να φωνάζουν στον κ. Χρυσοχοΐδη: «Έρχονται οι εκλογές. Δεν σε σώζει ούτε οι «58» ούτε η «Ελιά» ούτε ο δάκος. Κάποιοι που δεν διάβασαν τα μνημόνια οδήγησαν το λαό στη φτώχεια και τη δυστυχία, αλλά είναι οι ίδιοι αδιάβαστοι που στηρίζουν τους μεγαλοεργολάβους».

Και κάπως έτσι, το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης “χάρισε” τις λαϊκές και κοινωνικές αντιδράσεις κατά των διοδίων στη Χρυσή Αυγή… Ή μάλλον προσπάθησε να τις… χαρίσει, διότι ο ελληνικός λαός δεν παγιδεύεται πλέον στους ρηχούς πολιτικαντισμούς του κ. Χρυσοχοΐδη, που συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνη είναι η τακτική του να αναδεικνύει συνεχώς τη Χρυσή Αυγή σε κίνημα κοινωνικής διαμαρτυρίας, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει.

Η εμμονή του κ. Χρυσοχοΐδη να “βλέπει” στις κοινωνικές διαμαρτυρίες, από πίσω ή μπροστάρηδες, τους χρυσαυγίτες είναι εχθρική προς τη Δημοκρατία. Συνεχώς απονέμει στη Χρυσή Αυγή κοινωνικά και αγωνιστικά παράσημα που δεν είναι δικά της, την τροφοδοτεί και την ισχυροποιεί. Εάν δεν το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, η κυβέρνηση έχει και πρωθυπουργό, που οφείλει να τον συμμαζέψει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...